Naljepnice

Početna » DOGAĐANJA  »  Naljepnice

Ove školske godine u Medicinskoj se školi se provodi projekt Hygge u školi kojim se želi stvoriti opuštajuća atmosfera, ugoda i osjećaj škole kao utočišta. Mirisi u školi mogu stvoriti savršenu zonu opuštanja uz ugođaj topline i udobnosti. Osim opuštajućeg djelovanja, mirisi mogu poboljšati koncentraciju, smanjiti umor i potaknuti aktivnost, rad i učenje. Različite mirisne mješavine i osvježivače prostora izrađivali su učenici 3. c razreda koji se školuju za zanimanje farmaceutskog tehničara. Budući da u školi potičemo suradnju i povezivanje sadržaja, odlučili smo povezati farmaceutsku struku i informatiku.

U sklopu projekta učenici su na satu informatike i za zadaću radili naljepnice za mirisne mješavine. Pomoću servisa Canva za obrazovne ustanove učenici su osmislili zanimljiva i raznolika rješenja dizajna bočica.

Uz voditeljice projekta Emiliju Kovačević i Zorku Renić u ovoj aktivnosti  sudjelovala je Ines Pavičić zajedno s 1. a, 1. b., 2. a i 3. b razredom. Voditeljice su imale težak zadatak odabira najuspješnijeg dizajna. Kao autorica najuspješnijeg dizajna nagrađena je Paola Pelikan, učenica 1. b razreda. Čestitke!

Scroll to Top Skip to content