VESELI DOLAZAK

Početna » DOGAĐANJA  »  VESELI DOLAZAK

Na naš poziv da posjete izložbu Čudesni svijet životinja odazvao se Dječji vrtić Bjelovar. Izložbu su 31. siječnja 2024. posjetile tri odgojne grupe s odgojiteljicama. 

Djeca su imala brojna pitanja na koja je odgovarala autorica radova Maja Deželić, maturantica Medicinske škole Bjelovar. Koji pribor za crtanje koristi, koliko je vremena potrebno za nastanak jednog crteža te zašto crta baš životinje bila su samo neka od pitanja koja je uputila ova velika, mala družina. Razgovaralo se i o općenitim temama, pa smo saznali da je u životu najvažnija ljubav.  

Učenice 4. d razreda koje se školuju za zanimanje dentalnih tehničarki, Maja Deželić, Nika Sara Devčić, Barbara Vuk i Lena Nikolić-Šipek bile su odlične domaćice pa su za ovaj susret pripremile i nekoliko pjesmica te zagonetki o životinjama. I ovaj je susret pokazao da učenici Medicinske škole Bjelovar izvrsno komuniciraju s malom djecom koja su se pokazala kao izuzetno iskreni, zanimljivi i zahvalni gosti.

Poznato je da je najefikasniji put učenja učenje sudjelovanjem, odnosno činjenjem. Valja istaknuti da su djeca Dječjeg vrtića Bjelovar upravo tijekom ovog veselog posjeta pokazala zadivljujuća znanja o tome kako se ponašati na izložbi i što je to uopće izložba radova. 

Hvala djeci, ravnateljici i odgajateljicama Dječjeg vrtića Bjelovar na zanimljivom i veselom susretu!

Scroll to Top Skip to content