Erasmus + projekt „Učim od drugih – dijelim znanje drugima…“

Početna » PROJEKTI  »  Erasmus+ projekti  »  Učim od drugih – dijelim znanje drugima  »  Erasmus + projekt „Učim od drugih – dijelim znanje drugima…“

Medicinska škola Bjelovar je u veljači 2022. prijavila Erasmus + projekt „Učim od drugih – dijelim znanje drugima…“ te je isti odobren od Agencije za mobilnost i programe EU u sklopu Erasmus+ programa. Prema projektu planiran je boravak ukupno 7 učenika/ca naše škole u trajanju od 21 dana u Istanbul u Turskoj u pratnji jednog nastavnika/ce Škole, te još dvoje nastavnika za program Job shadowing. Planirano razdoblje mobilnosti učenika je travanj – svibanj 2023. godine. Glavni partneri na projektu su: 1. Akıllı Tahta Özel Eğitim Hizm.Bilg.San.Tic.Ltd.Şti. - Škola engleskog jezika i kulture, to je jedna od najvećih jezičnih škola u Turskoj koja ima sa 75 podružnica. Britanska škole jezika i kulture suvremena je obrazovna ustanova koja neprestano obnavlja svoje metode obrazovanja stranih jezika s modernim obrazovnim aspektima. i 2. SAGLIK BILIMLERI UNIVERSITESI TEKNOLOJI GELISTIRME BOLGESI ANONIM SIRKETI – tvrtka koja razvija tehnologije pri Sveučilištu zdravstvenih znanosti Health Technopolis Inc.; pri čemu joj je glavni cilj da se organizacije koje se žele baviti zdravstvenim softverom, domaćom proizvodnjom lijekova, medicinskim dizajnom i patentnim poslovima te studijama tradicionalne medicine u budućnosti odvijaju pod njihovim okriljem.

Planirani ciljevi projekta su: unaprjeđenje stručnih znanja i vještina učenika u području laboratorijske dijagnostike i uključivanje nastavnika u EU projekte sa ciljem unaprjeđenja kvalitete škole.

Glavna osnovica projekta je dakle podizanje strukovnih kompetencija učenika radi postizanja njihove konkurentnosti na europskom tržištu rada. Dakle, provedbom predmetnog projekta se želi osigurati bolja kompetencija učenika u svrhu njihova osobnog razvoja i konkurentnosti na tržištu rada, omogućiti im aktivno korištenje stranih jezika i poboljšanje strukovnih i komunikacijskih vještina, razvijanje osjećaja tolerancije i prihvaćanja različitosti. Učenici i nastavnici projektom će doprinijeti razvoju osjećaja europskog građanstva i europskog identiteta, ali i motivirati učenike za nastavak školovanja. Ovim projektom učenici će imati priliku aktivno sudjelovati u formalnom i neformalnom obrazovanju, steći bolje priznavanje kompetencija razvijenih za vrijeme boravka u inozemstvu što će doprinijeti povećanoj sposobnosti rada na međunarodnoj razini i, konačno, mobilnosti.

ODLUKE

Odluka o imenovanju Erasmus koordinatora
Odluka o imenovanju Povjerenstva za izbor učenika
Odluka o imenovanju Povjerenstva za odabir nastavnika
Odluka o imenovanju projektnog tima

UČENICI

Poziv za dostavu prijave za sudjelovanje na projektu mobilnosti učenika
Upute za pisanje motivacijskog pisma za učenike
Privola za učenike
Prijava za učenike za sudjelovanje

NASTAVNICI - JOB SHADOWING


Javni poziv za nastavnike job shadowing
Prijava za nastavnike job shadowing
Upute za pisanje motivacijskog pisma za nastavnike
Kriteriji za bodovanje nastavnika job shadowing
• Privola za nastavnike

NASTAVNICI - PRATNJA

Javni poziv za nastavnike u pratnji
Prijava za nastavnike za sudjelovanje nastavnik u pratnji
Upute za pisanje motivacijskog pisma za nastavnike
Kriteriji za bodovanje nastavnika u pratnji
Privola nastavnici

PRIVREMENE RANG LJESTVICE - NASTAVNICI

• Privremena rang ljestvica - job shadowing
Privremena rang ljestvica - nastavnik u pratnji

KONAČNA RANG LJESTVICA - NASTAVNICI

Konačna rang ljestvica - job_shadowing
Konačna rang ljestvica - nastavnik u pratnji

PRIVREMENA RANG LJESTVICA - UČENICI

Privremena_skraćena_rang-ljestvica za_učenike

KONAČNA RANG LJESTVICA - UČENICI
Konačna_skraćena_rang-ljestvica za_učenike

Scroll to Top Skip to content